Online salarisadministratie software

Wij maken gebruik van een online personeels- en salarisinformatiesysteem. Afhankelijk van uw kennis, interne capaciteit en uw organisatiebehoefte zetten wij deze online tool in. U krijgt tegen een zeer aantrekkelijke prijs toegang tot een compleet personeels- en salarisinformatiesysteem, zodat u al uw processen op het gebied van personeelszaken direct administratief op orde heeft. Zeer efficiënt, zeer laagdrempelig en zeer gebruikersvriendelijk.

Heeft u vragen dan kunt u altijd terug vallen op een team van specialisten.

Wat u zelf kunt of wilt doen laten wij u zelf doen. Wilt u alles uitbesteden dat is dat ook een mogelijkheid. Echter, u blijft door deze toepassing 24/7 op de hoogte omdat u en uw medewerkers overal en altijd kunnen inloggen. Hieronder treft u kort aan welke zaken allemaal ondersteund worden.

Verlofregistratie

Na inloggen kunnen medewerkers en managers online verlof aanvragen en registreren.

Medewerkerslogin (ESS)

Met het systeem geeft u uw medewerkers overal en altijd inzicht in hun persoonlijke gegevens, loonstroken en verlof via hun pc of smartphone.

Digitaal dossier

Wij geven de mogelijkheid om een compleet digitaal dossier op te bouwen in een beveiligde omgeving die 24/7 online beschikbaar is.

HR dashboards

U krijgt toegang HR dashboards die salaris- en HR gegevens koppelen om zo overzichtelijke HR rapportages over bijvoorbeeld verlof en verzuim te creëren.

Verzuimregistratie

Via het systeem kunt u eenvoudig en efficiënt uw verzuim registreren en begeleiden, volgens de Wet Verbetering Poortwachter.

Managerslogin (MSS)

Met het systeem worden managers betrokken in de verschillende HR-processen, zoals het accorderen van verlofaanvragen, het beheren van de personeelsdossiers en de registreren van nieuw personeel.

HR signalen

Wij verzorgen diverse HR signalen voor bijvoorbeeld verjaardagen, jubilea en uitdienstdata. U bepaalt wanneer en naar wie deze HR signalen geheel automatisch worden verzonden. 

HR en Salaris ‘workflow’

U kunt eenvoudig uw maandelijkse salarisactiviteiten inplannen of automatisch laten uitvoeren, zoals verwerken salarisrun, zichtbaar maken loonstroken en het insturen van de loonaangifte.

Onze voordelen

 • Salarisadministratie online geregeld 24/7 toegang tot al uw gegevens
 • Een scherpe all-in prijs
 • Mogelijkheden employee & manager self service (ESS en MSS)
 • Personeelsadministratie digitaal
 • Helpdesk met ervaren salarisspecialisten

Referenties

  • Thea Jansen
   Een fijn gevoel dat alles netjes geregeld is voor ons en onze personeelsleden.

   Thea Jansen
   Wouw Bruidsmode

  • Martijn van Well
   Het heeft me werk uit handen genomen, maar vooral fijn om te weten dat een antwoord altijd dichtbij is!

   Martijn van Well
   Vennoot Internetmarketing bureau